Úvod Novinky Osobnosti
Moderátor Gregor Mareš oslavuje 50. Po štyridsiatke sa naučil jednu podstatnú vec
Moderátor Gregor Mareš oslavuje 50. Po štyridsiatke sa naučil jednu podstatnú vec

Moderátor Gregor Mareš oslavuje 50. Po štyridsiatke sa naučil jednu podstatnú vec

Čo chcel stihnúť do päťdesiatky a ako bude vyzerať oslava?

Moderátor Duelu šampiónov, ale aj iných relácií na RTVS, Gregor Mareš oslavuje 50 rokov. Možno by ste to naňho nepovedali, lebo je vo výbornej kondícii. Maká na sebe a pripravuje sa na Iron Mana. Čo chcel do tohto veku stihnúť? „Chcel som stihnúť Iron Mana ale nie do 50. Mal som plán, ktorý sa začal v 45 a mám ešte 5 rokov na Iron Mana. Do 50 som chcel stihnúť päťdesiatku,“ zasmial sa.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Veta vek je len číslo je dnes častejšia, a zároveň pravdivejšia ako kedykoľvek predtým. Málokto vyzerá na svoj vek a už vôbec sa tak necíti. Ako to vníma Gregor?

„Keď som nad tým tak premýšľal, milujem každý svoj vek. V 20 som miloval slobodu a príležitosti. Nemal som veľa peňazí, ale bolo to super. V 30 som už mal rodinku a nemali sme úplne ľahké obdobie, ale držali sme spolu. V 40 som sa veľmi veľa naučil. O sebe, o tom, čo chcem, čo nechcem, čo môžem povedať, čo nemôžem povedať a o tom, ako sa správať, aby som bol prínosom. A v 50 sa určite tiež niečo naučím, takže sa na to teším,“ povedal.

Druhá puberta

Aj uňho prišla povestná druhá puberta. A to práve v podaní Iron Mana, ktorého sa chce zúčastniť. „Mnohí si mysleli, že to je moja druhá puberta, aký bláznivý nápad mi napadol. Pre mňa to bolo o tom, aby som si dal cieľ a mal nejaký smer,“ vysvetlil.

gregor-mareš-na-bicykli

Gregorova oslava bude veselá. „Aj keď som na oslave nie som ten zabávač, skôr som v úzadí. Zatancujem, zaspievam, porozprávam sa. Bude to taká pohodová oslava.“

„Keby som si mohol dopriať darček, tak by som chcel to, aby som mal takú kondíciu, že zvládnem toho Iron Mana. To bude super. Budem riešiť to, či zabehnem za deň 10 kilometrov a nie, či pôjdem k lekárovi. Ale po štyridsiatke som sa naučil, že niektoré veci treba aj púšťať a nemať všetko úplne naplánované,“ dodal.

Gregorovi Marešovi prajeme všetko najlepšie!

25 50 75 90

Galéria

Finále Duelu šampiónov bolo plné napätia Moderátor Gregor Mareš a úspešný súťažiaci v relácii Duel 240301_RS_DRS_GregorMares_IMG_6789.jpg gregor-mareš-stojí-v-štúdiu-duelu-šampiónov Gregor-Mareš-RTVS gregor-mareš

Živé vysielanie ??:??

Televízia